fbpx

Nortte Oy

Nettisivut

Eivätkö verkkosivusi tavoita ostavia asiakkaita?

Saa verkkosivuillesi uusia sivukävijöitä ja erotu sisällöllä!

Eikö verkkosivusi saa tarpeeksi klikkauksia? Vai poistuvatko potentiaaliset asiakkaat sivuiltasi ennen aikojaan?

Oikeanlaisella sisällöllä saadaan oikea kohderyhmä kiinnostumaan yrityksestäsi. Verkkosivujen sisältö tulee olla hakukoneystävällistä sekä ajantasaista. Myös visuaalisiin elementteihin kiinnitetään paljon huomiota. Myöskään kukaan tuskin jaksaa odotella sivujen latautumista muutamaa sekuntia kauempaa.

Mikäli tavoittamasi potentiaaliset asiakkaat eivät ole kiinnostuneita ostamaan, saattaa aktivointi ja sisältö olla vääränlaista tai ajoitettu vääriin kohtiin asiakaspolkua. 

Verkkosivujen sisältö määräytyy tarpeen mukaan. Rakennamme sivut aina brändin mukaisiksi, mutta positiivisesti kilpailijoistaan erottavalla tyylillä. Muistuttelemme sinua, mikäli sivuiltasi puuttuu olennaisia tietoja tai ne on täytetty turhalla materiaalilla. 

Suunnittelupalaverissa käydään läpi verkkosivujen tarkempi sisältö ja rakenne. Mikäli yritykselläsi on brändikäsikirja tai visuaalinen ohjeisto, hyödynnämme näitä verkkosivujen visuaalisen ilmeen rakentamiseen.

Verkkosivuilla käytettävä materiaali tulee lähtökohtaisesti yritykseltä itseltään. Mikäli kaipaat verkkosivuillesi uusia kuvia tai muuta sisältöä, mainitse se ennen tarjouksen tekoa. Mikäli olet valinnut myös valokuvauksen ja/tai sisällöntuotannon verkkosivujen kaveriksi, tapahtuu sen toteuttaminen tässä vaiheessa. 

Verkkosivut rakennetaan valmiiksi ja mobiilioptimoidaan kaikille laitteille sopiviksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vielä sisältöön ja ulkoasuun. 

Kun viimeiset muutokset on tehty ja sivut ovat täysin valmiit, julkaistaan ne kaikille näkyviksi. Saat sivuillesi tunnukset ja opastamme tarvittaessa kirjautumisessa ja sivujen sisällön muokkaamisessa. 

Meillä säilyy oikeudet käyttää sivuja referensseissämme. 

Alkaen 1920€ alv0%

Näin projekti etenee

Otat yhteyttä ja me palaamme asiaan. Mikäli kaipaat verkkosivuja me lähetämme tarjouksen.

Kun hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin, jonka pohjalta luomme sivurakenteen ja kartoitamme tarvittavan sisälllön nettisivuille.

Rakennamme sivuja materiaalien ja suunnitelman pohjalta. Mikäli kaipaat myös sisällöntuotantoa tai kuvia, toteutetaan se tässä vaiheessa.

Ensimmäisen vedoskierroksen jälkeen saat antaa palautteen ja muutosehdotukset sivuista. Tässä vaiheessa myös mobiilioptimointi on valmis.

Kun sivut ovat valmiit, saat tunnukset sivuille sekä opastuksen niiden kanssa toimimiseen. Sivut myös julkaistaan asiakkaidesi nähtäville.

Teimme myös nämä verkkosivut

Askarruttaako vielä jokin?

Yrityksesi tarvitsee nettisivut sen vuoksi, että asiakkaasi löytävät sinut. Nettisivuille saat kätevästi koottua asiakkaiden tarvitsemat tiedot ja ohjaat heitä ostopolulla eteenpäin. Ihmiset hakevat enenevissä määrin tietoa ostopäätöstensä tueksi verkosta ja usein valikoidaan yritys, joka sieltä myös löytyy. Kurkkaa aiheesta myös artikkelimme https://nortte.fi/6-syyta-miksi-yrityksella-taytyy-olla-nettisivut/ 

Verkkosivuprojekti vaatii yritykseltäsi hyvää yhteistyötä, jotta saamme rakennettua juuri yrityksesi näköiset sivut! Sinun tarvitsee myös kertoa mahdollisimman kattavasti toiveet ja tarpeet verkkosivujen suhteen, jotta saamme ne toteutettua. Tämän lisäksi verkkosivuille tuleva materiaali tulee sinulta. Kuvat, videot, yhteystiedot ja tekstit. Myös logot ja muut visuaaliset elementit. 

Muutoin voit rauhassa keskittyä muihin asioihin ja me hoidamme sivut kuntoon puolestasi! Voit myös tilata meiltä sisällöntuotannon nettisivuillesi.

Mobiilioptimoinnissa verkkosivujen sisältö skaalataan eri levyisille näytöille sopivaksi. Esimerkiksi puhelimen näyttö on huomattavasti kapeampi kuin tietokoneen, jolloin sisältö tiivistyy pienempään tilaan. 

Mobiilioptimoinnissa voidaan ottaa myös huomioon erilainen käyttäytyminen eri laitteilla. Esimerkiksi jotkin sivuston elementeistä eivät ole relevantteja puhelimella selatessa, kun taas tietokoneella sivukokemus olisi huomattavasti vaisumpi ilman näitä elementtejä. 

Kurkkaa verkkosivu-artikkelit