fbpx
Nortte Oy

Digimarkkinoinnin

Palvelut

Heading 5

nuorgamista nokialle

Digimarkkinoinnin palvelumme auttavat sinua erottautumaan kilpailijoistasi. Somemarkkinoinnin avulla saavutat uusia yleisöjä mielenkiintoisen sisällön avulla. Verkkosivusi ohjaavat asiakkaasi seuraavaan haluttuun askeleeseen. Muut palvelumme tukevat somemarkkinoinnin ja verkkosivujen tuotantoa.

Somemarkkinointi

Sosiaalisen median avulla saat lisättyä yrityksesi näkyvyyttä tai vietyä viestisi ennalta määritellylle kohderyhmälle.  Some-markkinoinnilla saadaan vahvistettua yrityksesi brändiä ja saavutettua uutta yleisöä.

Laadimme somemarkkinoinnille konkreettisen suunnitelman ja vuosikellon markkinointia helpottamaan. Suunnitelman pohjalta toteutamme postaukset, ja sinä saat keskittyä olennaiseen.

Toteutamme somemarkkinointia orgaanisen sisällön avulla Facebookiiin ja Instagramiin. 

Verkkosivut

Alkaen 1890 €

Teemme työtä uusien ja vanhojen nettisivujen parissa ja aina tuloksena syntyy jotain uutta. Voimme suunnitella sivut täysin tyhjältä pohjalta tai päivittää vanhoja sivuja nostaen ne uudenveroisiksi.

Nettisivuja luodaan teidän asiakkaita ajatellen. Sisällöt ja navigointi tehdään sujuviksi ja asiakasta palveleviksi. Suuri osa selaa nettiä puhelimellaan, joten varmistamme aina sivujen mobiilioptimoinnin. Rakentamamme verkkosivut ovat aina myös hakukoneoptimoituja, jotta asiakkaasi löytäisivät luoksesi hakukoneista. 

Verkkokauppa

Alkaen 3240 €

Olemme uteliaita murtamaan palvelualaa verkkokauppojen avulla. Toki verkkokaupat ovat edelleen oiva paikka myös myydä tuotteita, sillä pääasiahan on ostamisen helpottaminen. #woocommerce #shopify

Rakennamme toimivan ja brändisi näköisen verkkokaupan käyttäen joko Shopifyn tai Woocommercen alustaa. Verkkokauppa saadaan kätevästi integroitua verkkosivuillesi ja näin ollen tehdään verkossa myymisestä helppoa ja kannattavaa!

Verkkokaupan asiantuntijoiden talviloma tunturissa

Muut palvelut

Tekstisisällöt

Jos oma runosuonesi on hieman ruosteessa tai haluat keskittyä olennaisiin tehtäviin, tekstisisältöjen avulla saat tuotua brändisi sanomaa esille. Tekstisisällöt sopivat blogiin, uutiskirjeeseen tai verkkosivuille. 

Valokuvaus yrityksille

Kuvat ja videot tuovat brändin sanomaa esille tehokkaasti ja täsmällisesti. Kuvien ja videoiden avulla saadaan viestittyä brändin tarinaa. Yrityksen kuvapankkia voidaan hyödyntää verkkosivuilla, somessa, julisteissa jne. 

Maksettu mainonta

Maksetun mainonnan avulla tavoitat isoja yleisöjä. Google Ads -kampanjan avulla saat lisää sivukävijöitä nettisivuillesi. Meta -kampanjan avulla saat kohdennettua maksettuja mainoksia Instagramissa ja Facebookissa ja saat ohjattua heidät haluamaasi toimenpiteeseen.

Kaikki hinnat ovat alkaen hintoja alv 0%. Paketteihin kuulumattomat lisätyöt 90€/h alv0%

asiakkaitamme

28 e1696500289549
27 e1696500323485
26 e1696500395329
24 e1696500503989
23 e1696500440802
Florens musta
25 e1696500469516