fbpx

Nortte Oy

PALvELuT

MARKKINOINNIN

HuIPPu-PAKETIT

Ruka

Verkkosivusuunitelma & Nettisivut

2400€

Halti

Verkkosivusuunnitelma & Nettisivut & Hakukoneoptimointi

3600€

Kebnekaise

Verkkosivusuunnitelma & Hakukoneoptimoidut nettisivut & Somemarkkinointisuunitelma

4500€

Sivulla esitetyt hinnat ALV 0%

Pakettisisältöihin kuulumattomat lisätyöt 90 € / h

someMarkkinointi

82 € / postaus
Aloitusmaksu 360 €

Maksetun mainonnan kampanjat alkaen 350 €

Sosiaalisen median markkinoinnin avulla saat lisättyä yrityksesi näkyvyyttä tai vietyä viestisi ennalta määritellylle kohderyhmälle. Some-markkinointi on hyvä paketti sisällöntuotannon kanssa, jolloin tuotetulla sisällöllä on taattu näkyvyys. Some-markkinoinnilla saavutetaan suuria yleisöjä maksetun mainonnan avulla.

Laadimme somemarkkinoinnille konkreettisen suunnitelman ja vuosikellon markkinointia helpottamaan.

Suunnitelmallisuus markkinoinnissa helpottaa jatkuvan markkinoinnin kanssa ja helpottaa saavuttamaan markkinoinnillisia tavoitteita. Ulkopuolisen tekemä suunnitelma antaa uutta raikasta näkökulmaa yritykselle. Nykymaailmassa ei ole hyvä tehdä markkinointia samoin kuin kultaisen 80-luvun aikaan.

Tarvitsetko somemarkkinoinnin kaveriksi myös sisällöntuotantoa?

verkkosivut

Verkkosivut

Alkaen 1920 €

Teemme työtä uusien ja vanhojen nettisivujen parissa ja aina tuloksena syntyy jotain uutta. Voimme suunnitella sivut täysin tyhjältä pohjalta tai päivittää vanhoja sivuja nostaen ne uudenveroisiksi.

Nettisivuja luodaan teidän asiakkaita ajatellen. Sisällöt ja navigointi tehdään sujuviksi ja asiakasta palveleviksi. Suuri osa selaa nettiä puhelimellaan, joten varmistamme aina sivujen mobiilioptimoinnin.

Verkkokauppa

Alkaen 3240 €

Olemme uteliaita murtamaan palvelualaa verkkokauppojen avulla. Toki verkkokaupat ovat edelleen oiva paikka myös myydä tuotteita, sillä pääasiahan on ostamisen helpottaminen. #woocommerce #shopify

Rakennamme toimivan ja brändisi näköisen verkkokaupan käyttäen joko Shopifyn tai Woocommercen alustaa. Verkkokauppa saadaan kätevästi integroitua verkkosivuillesi ja näin ollen tehdään verkossa myymisestä helppoa ja kannattavaa!

hakukoneoptimointi

Alkaen 600 €

Hakukoneoptimoinnin avulla sivuja saadaan nostettua Googlessa kilpailijoiden joukossa. SEO-optimoinnilla saadaan nostettua teille oleellisia asioita, kuten tuotteita ja palveluita ylemmäs hakutuloksissa.

Käymme läpi yrityksenne sivut sekä vertaamme niitä myöskin kilpailevien yritysten sivuihin. Luomme toimintasuunnitelman, jolla nostamme sivustosi hakutulossijoitusta, jolloin kävijöiden ohjaaminen sivuille käy helpommin.

Sisällöntuotanto

Tekstisisällöt

Haluatko tuoretta tekstisisältöä verkkosivuillesi tai blogiin? Hakukoneoptimoidulla tekstisisällöllä voidaan nostaa niitä asioita, joista juuri sinun yrityksesi tunnetaan. Laadukkaasti tuotetulla tekstisisällöllä voidaan myös arvioida hakukoneoptimoinnin tuloksia tehokkaammin.

Yrityskuvaus

Yritys tarvitsee myös kuvia ja videoita kertoakseen asioita käyttäen vähemmän kuin tuhat sanaa. Kuvia tarvitaan niin nettisivuilla, käyntikorteissa, sosiaalisessa mediassa kuin mainoslehtisissä. 

Kuvaamme niin kuvat kuin videot Jyväskylän alueella ja muokkaamme ne yritysilmeeseesi sopivaksi. Kerrotaan yhdessä teidän yrityksen tarinaa myös kuvien avulla!

Ilmakuvaus

Teemme myös ilmakuvauksia. Dronella voidaan kuvata perinteisempien ilmakuvien lisäksi myös videota. Rakennukset, autot, maisemat ja muut isommat kohteet näyttävät upeilta lintuperspektiivistä katsottuna. 

Ilmakuvaukset toteutamme pääasiassa Jyväskylän seudulla, mutta voit toki kysyä tarjousta hieman pidemmänkin matkan päähän!

Lisähinnasto

Hinnat ovat alkaen hintoja.

Verkkosivut

Hosting – 40 € / kk
Sisällöntuotanto – 180 €
Google Ads kampanja – 330 €

Kuvaukset

Kuvapankkikuvaus – 460 €
Henkilökuvat – 370 €
Dronekuvat – 415 €
Dronevideo – 620 €