PALvELuT

Nettisivut

Sisällöntuotanto

Markkinointi

Valokuvaus

NETTISIvuT
Nortte
Finn Camping
Kesäpassi
Venga
Happy Second
Vinra
Cleanout
Paikatkuntoon
JVProducts
Previous
Next

Perinteiset verkkosivut

Nettisivut tuovat yrityksesi muun maailman saataville. Yrityksen omat sivut ovat asiakkaan ensisijainen tietolähde. Helpota asiakkaidesi työtä helpoilla ja yksinkertaisilla nettisivuilla, joista löytyy kaikki oleellinen ja ajantasainen tieto.

Kevyet verkkosovellukset

Verkkosovelluksilla voidaan luoda kaikkien laitteiden kanssa yhteensopivia sovellusratkaisuja personoituihin tarpeisiin.

Sisällöntuotanto

Sisältö

Autamme sinua tuomaan tarinaasi esille asiakaslähtöisen sisällöntuotannon avulla. Voimme tuottaa kuvia, videota tai tekstiä, yrityksesi eri kanaviin. Ammattimaisella sisällöllä lisäät yrityksesi tunnettavuutta ja luot syvempää luottamusta asiakkaisiin.

Sisällöntuotanto
Markkinointi

Some-markkinointi

Maksetun markkinoinnin avulla saat lisättyä yrityksesi näkyvyyttä tai vietyä viestisi ennalta määritellylle kohderyhmälle. Some-markkinointi on hyvä paketti sisällöntuotannon kanssa, jolloin tuotetulla sisällöllä on taattu näkyvyys.

Hakukoneoptimointi

Jos yrityksesi ei meinaa löytyä hakukoneella, voimme kartoittaa ratkaisuja, joilla hakukonenäkyvyyttä voidaan lisätä. Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla asiakkaat löytävät yrityksesi sähköiselle ovelle ensimmäisenä.

SEO
valokuvaus

Potretit

Potretit ovat hyviä muistoja itselle sekä läheisille. Ne voivat olla myös edustuskuvia somea varten tai kiitoskuvia. Potretit otetaan valitsemassasi miljöössä. 

Lemmikkikuvaus

Kukapa ei haluaisi ikuistaa omaa karvaista ystäväänsä kuvin! Lemmikkikuvaus toteutetaan valitsemassasi miljöössä sekä turvallisesti lemmikkisi ehdoin. 

Häät ja juhlat

Häät ja juhlat ikuistamalla saat ikuisia muistoja tärkeimmistä tapahtumista. Niin häät, hautajaiset, valmistujaiset, ristiäiset kuin syntymäpäivät ovat kuvaamisen arvoisia juhlia. Hintaan vaikuttaa kuvauksen kesto, sekä haluttu kuvamäärä. Häissä sekä muissa juhlissa mahdollista ottaa potretit sekä perhekuvat.

HÄÄT & JuHLAT
PoTRETIT
LEMMIKKIKuvAuS
Previous
Next