PALvELuT

Verkkosivusuunnitelma

Hakukoneoptimoinnin kartoitus

Somemarkkinointi

Valokuvaus

MARKKINOINNIN

HuIPPu-PAKETIT

Ruka

Verkkosivusuunitelma & Nettisivut

2400€

Halti

Verkkosivusuunnitelma & Nettisivut & Hakukoneoptimointi

3600€

Kebnekaise

Verkkosivusuunnitelma & Hakukoneoptimoidut nettisivut & Somemarkkinointisuunitelma

4500€

verkkosivusuunnitelma
Nortte
Finn Camping
Kesäpassi
Venga
Happy Second
Vinra
Cleanout
Paikatkuntoon
JVProducts
Previous
Next

Verkkosivusuunnitelma ja verkkosivut

Verkkosivusuunnitelman avulla arvioimme nykyiset sivut ja luomme niiden pohjalta kehityssuunnitelman päivitystä varten. Voimme luoda verkkosivusuunnitelman myös täysin uusia sivuja varten.

Suunnitelma auttaa uusien sivujen luonnissa ja auttaa hahmottamaan oikeanlaisen sisälllön ja rakenteen luomisessa juuri yrityksesi tarpeisiin ja kohderyhmää ajatellen.

Käymme läpi sivut tai yrityksen materiaalin ja luomme luonnostelman sivuista. Nostamme esiin tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet, joita juuri teidän sivunne vaatii

Kevyet verkkosovellukset

Verkkosovelluksilla voidaan luoda kaikkien laitteiden kanssa yhteensopivia sovellusratkaisuja personoituihin tarpeisiin.

hakukoneoptimoinnin kartoitus

Luomme muutossuunnitelman verkkosivujen päivittämistä varten, johon kirjaamme konkreettisia muutosehdotuksia verkkosivujenne muokkausta varten.

Hakukoneoptimoinnin kartoitus auttaa oikeaa kohderyhmääsi löytämään sivuillesi helpommin ja löytämään tarvittavan tiedon nopeammin. Optimaalisen optimoinnin avulla verkkosivusi näkyvät hakutuloksissa korkeammalla.

Käymme läpi yrityksenne sivut sekä vertaamme niitä myöskin kilpailevien yritysten sivuihin. Annamme muutosehdotukset, joiden avulla yrityksenne sivut saadaan hakutuloksissa korkeammalle ja näin kävijöitä ohjattua sivuille.

SEO
someMarkkinointi

Some-markkinointi

Maksetun markkinoinnin avulla saat lisättyä yrityksesi näkyvyyttä tai vietyä viestisi ennalta määritellylle kohderyhmälle. Some-markkinointi on hyvä paketti sisällöntuotannon kanssa, jolloin tuotetulla sisällöllä on taattu näkyvyys.

Laadimme somemarkkinoinnille konkreettisen suunnitelman ja vuosikellon markkinointia helpottamaan.

Suunnitelmallisuus markkinoinnissa helpottaa jatkuvan markkinoinnin kanssa ja helpottaa saavuttamaan markkinoinnillisia tavoitteita. Ulkopuolisen tekemä suunnitelma antaa uutta raikasta näkökulmaa yritykselle. Nykymaailmassa ei ole hyvä tehdä markkinointia samoin kuin kultaisen 80-luvun aikaan.

Sisällöntuotanto

Yrityksesi visuaalisen ilmeen tueksi tarvitaan kuvia, tekstiä, piirroksia, videoita tai mitä tahansa muuta. Näiden toteuttamiseen voit kysyä meiltä myös tarjousta.

Sisällöntuotanto
valokuvaus

Yrityskuvaus

Kuvilla saadaan luotua brändiä ja välitettyä mielikuvaa asiakkaille. Kuvien avulla saadaan myös herätettyä mielenkiintoa ja havainnollistettua asioita helpommin kuin tekstimuodossa. 

Yritykseltä tulisi löytyä ajantasaisena henkilökuvat, kuvituskuvat, tuotekuvat, referenssikuvat jne. Meiltä saat kaikki nämä kysymällä tarjousta!

yrityskuvaus

Ilmakuvaus

Teemme myös ilmakuvauksia. Dronella voidaan kuvata niin kuvia kuin videota. Rakennukset, autot, maisemat ja muut isommat kohteet näyttävät upeilta lintuperspektiivistä katsottuna. 

Ilmakuvaukset toteutamme pääasiassa Jyväskylän seudulla, mutta voit toki kysyä tarjousta hieman pidemmänkin matkan päähän!

Ilmakuvaus