Nortte Oy

pohjoismaista Tyyliä Taitoa Tietoa

Me ollaan Nortte! Kaksi yrittäjäsisarusta Jyväskylästä. Todettiin eräs kaunis päivä, että molemmilta löytyy osaamista ja tietoa digimarkkinointiin ja sisällöntuotantoon sen verran, että päätimme laittaa yhteisen firman pystyyn. Kokemusta on karttunut jo Tiimiakatemialla opiskelun ajalta sekä omista projekteista ennen sitä. 

Molemmat meistä on tosi tiedonjanoisia ja halutaan oppia uusia asioita mielellään. Molemmat on opetellut nettisivujen teon ja valokuvauksen omasta mielenkiinnosta aiheeseen. Hyödynnämme maailman suurinta yliopistoa, eli nettiä uuden oppimiseen. Kirjat, webinaarit, artikkelit, videot, podcastit ja muut sisällöt tarjoavat meille enemmän tietoa kuin ehdimme sisäistämään. Uuteen tietoon, trendeihin ja kehityssuuntiin törmääminen innostaa päivittäin oppimaan lisää.

Meillä halutaan tuoda ajankohtaista digimarkkinointia rennolla tyylillä just sun brändiä kunnioittaen. Tärkeää meille on, että työmme jälki on laadukasta ja asiakas on tyytyväinen. Meidän tyyli tehdä sisältöä on näyttävää, mutta simppeliä.

Historia 🛤️

Nortte on perustettu vuoden 2022 huhtikuussa. Taustalla on kaksi kokemusta elämästä maailman digitalisaation keskellä. Molemmat meistä on kerryttänyt yrittäjyyden ja markkinoinnin oppeja Tiimiakatemialla ja Jonin opinnot jatkuvat siellä tälläkin hetkellä.

Asiakkaat 🤝

Palveluiden lähtökohtana ette ole te, vaan teidän asiakkaanne. Sen sijaan, että ehdottaisimme sellaista, jota te haluatte kuulla, ehdotamme sitä, mikä palvelee teidän asiakkaitanne. Palvelemme oman osaamistasomme puitteissa, opimme lisää ja tarvittaessa ohjaamme eteenpäin, jotta saatte teidän toimintaanne sopivaa apua.

Tekijät 🧑‍🎓

Haluamme pysyä ajan hermolla ja oppia myös huomisesta. Tarkoituksenamme on myöhemmin tarjota paikka tulevaisuuden tekijöille, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa tehtävässään. Työn mielekkyys syntyy sen merkityksestä ja täten haluamme antaa työlle merkitystä.

Tulevaisuus 💫

Haluamme kehittää ja kasvattaa toimintaamme teidän kanssanne tulevaisuutta silmällä pitäen. Seuraamme markkinoinnin uusimpia tuulia ja pyrimme vastuullisesti edistämään markkinoinnin tarjontaa Suomessa ja näemme mahdollisuuden jonain päivänä päästä tarjoamaan pohjoismaista tyyliä ja taitoa myös globaalisti.

Nortte 🗻

Nortte tuo markkinointiin pohjoismaiseen tapaan taattua tyyliä ja laatua, sekä jatkuvaa kehitystä.
 
Yrityksemme nimi, sekä logomme vuoristomaisema ja revontulet viittaavat pohjoiseen sen luonnonkauniine maisemineen. Vuoristomaiseman tapaan tarjoamme monipuolisuutta ja erilaisia variaatioita. Kuten revontuletkin ovat harvinaista ihasteltavaa, myös me haluamme tarjota erottuvaa palvelua, jota ei voi hankkia jokaiselta vastaantulijalta.

Visio 🙌🏻

Visionamme on brändin laajentaminen markkinoilla. Haluamme saavuttaa aseman tahona, joka tuo markkinoiden tuoreita toimintamalleja ja ajatuksia toimialalle ja markkinoinnin hyödyntäjille. Tavoitteenamme on toimia edelläkävijänä tulevaisuuden tuulien keskellä.

Missio ☕️

Tarkoituksemme on kehittää asiantuntijuuttamme, sekä tarjota nuorekasta osaamista ja näkökulmia asiakkaillemme. Pohjoismaiseen tyyliin innostamme erottuvalla tyylillä ja varmalla laadulla.

Arvot 💎

Ihmisenä kasvaminen 🦸

Uteliaisuus, sekä halu kasvaa ja kehittyä luo pohjan toiminnallemme. Arvostamme jo kerrytettyä osaamista ja ennen kaikkea halua oppia lisää. Oma kasvu on edellytys sille, että voi auttaa toisia kasvamaan.

Halu auttaa muita kasvamaan ⛑️

Meitä ohjaa auttamisen ilo ja uskomme yhteistyöhön. Emme tee töitä itse työn takia, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme ja toinen toistamme onnistumaan.