fbpx
Nortte Oy

pohjoismaista Tyyliä Taitoa Tietoa

Norttella digitaalista markkinointia käsitellään pohjoismaiseen tapaan laadukkaasti. Yritys on saanut alkunsa digikentällä karttuneesta kokemuksesta, jota nyt hödynnämme asiakkaidemme näkyvyyshaasteiden ratkaisemiseen. Yrityksen taustalla on kokemusta Suomen koulutusjärjestelmän tarjoamasta tuoreesta tiedosta, sekä useista projekteista.

Norttella perehdytään alan uutuuksiin ja tuleviin markkinamuutoksiin seuraamalla jatkuvasti verkossa käytävää keskustelua ja julkaisuja. Markkinointi on nopeasti muuttuva ala ja meillä halutaan tarjota palveluita, jotka tuottavat arvoa myös pidemmälle kuin viikoksi.

Meillä markkinointia ei tehdä vakavasti vaikeita termejä käyttäen. Markkinoinnin haasteita ratkotaan yhdessä yritysten kanssa rennolla tyylillä ja ymmärrettävällä kielellä. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ja työn jäljessä näkyy laatu. Simppeli, mutta näyttävä tyyli on erottuvaa ja helposti lähestyttävää.

feed 2

Historia 🛤️

Nortte on perustettu vuoden 2022 huhtikuussa. Taustalla on uusinta koulutusjärjestelmän tarjoamaa tietoa, sekä vahva kokemustausta. Yrittäjyyden ja markkinoinnin oppeja on kerrytetty vahvasti mm. Tiimiakatemialla.

Asiakkaat 🤝

Palveluiden lähtökohtana ette ole te, vaan teidän asiakkaanne. Sen sijaan, että ehdottaisimme sellaista, jota te haluatte kuulla, ehdotamme sitä, mikä palvelee teidän asiakkaitanne. Palvelemme oman osaamistasomme puitteissa, opimme lisää ja tarvittaessa ohjaamme eteenpäin, jotta saatte teidän toimintaanne sopivaa apua.

Tekijät 🧑‍🎓

Haluamme pysyä ajan hermolla ja oppia myös huomisesta. Tarkoituksenamme on myöhemmin tarjota paikka tulevaisuuden tekijöille, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa tehtävässään. Työn mielekkyys syntyy sen merkityksestä ja täten haluamme antaa työlle merkitystä.

Tulevaisuus 💫

Haluamme kehittää ja kasvattaa toimintaamme teidän kanssanne tulevaisuutta silmällä pitäen. Seuraamme markkinoinnin uusimpia tuulia ja pyrimme vastuullisesti edistämään markkinoinnin tarjontaa Suomessa ja näemme mahdollisuuden jonain päivänä päästä tarjoamaan pohjoismaista tyyliä ja taitoa myös globaalisti.

Nortte Oy logo digimarkkinointitoimisto

Nortte 🗻

Nortte tuo markkinointiin pohjoismaiseen tapaan taattua tyyliä ja laatua, sekä jatkuvaa kehitystä.
 
Yrityksemme nimi, sekä logomme vuoristomaisema ja revontulet viittaavat pohjoiseen sen luonnonkauniine maisemineen. Vuoristomaiseman tapaan tarjoamme monipuolisuutta ja erilaisia variaatioita. Kuten revontuletkin ovat harvinaista ihasteltavaa, myös me haluamme tarjota erottuvaa palvelua, jota ei voi hankkia jokaiselta vastaantulijalta.

Visio 🙌🏻

Visionamme on brändin laajentaminen markkinoilla. Haluamme saavuttaa aseman tahona, joka tuo markkinoiden tuoreita toimintamalleja ja ajatuksia toimialalle ja markkinoinnin hyödyntäjille. Tavoitteenamme on toimia edelläkävijänä tulevaisuuden tuulien keskellä.

Missio ☕️

Tarkoituksemme on kehittää asiantuntijuuttamme, sekä tarjota nuorekasta osaamista ja näkökulmia asiakkaillemme. Pohjoismaiseen tyyliin innostamme erottuvalla tyylillä ja varmalla laadulla.

Arvot 💎

Ihmisenä kasvaminen 🦸

Uteliaisuus, sekä halu kasvaa ja kehittyä luo pohjan toiminnallemme. Arvostamme jo kerrytettyä osaamista ja ennen kaikkea halua oppia lisää. Oma kasvu on edellytys sille, että voi auttaa toisia kasvamaan.

Halu auttaa muita kasvamaan ⛑️

Meitä ohjaa auttamisen ilo ja uskomme yhteistyöhön. Emme tee töitä itse työn takia, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme ja toinen toistamme onnistumaan.