fbpx
Nortte Oy

SOME-markkinointi

Etkö tavoita asiakkaitasi orgaanisella somesisällöllä?

Somemarkkinoinnin startti-kampanja

Kokeile kevyesti ennen sitoutumista.

Some Startti kevyt

1 postaus / 2 vko
680
480
(75 € / postaus)
  • 1 postaus 2 viikon välein (Facebook + Instagram)
  • Aloitusmaksu puoleen hintaan (norm. 360€)
  • Kesto 2 kuukautta

Some Startti Perus

1 postaus / vko
1000
780
(75 € / postaus)
  • 1 postaus joka viikko (Facebook + Instagram)
  • Aloitusmaksu puoleen hintaan (norm. 360€)
  • Kesto 2 kuukautta

Aloitusmaksu kattaa projektin käynnistämisen, jolloin luodaan somekalenteri, sekä kirkastetaan kohderyhmä ja tavoitteet.
Aloitusmaksua ei peritä uudelleen, kun asiakkuus jatkuu katkeamatta 2 kuukauden starttipaketin jälkeen.

Tavoita asiakkaasi paremmin

Etkö tavoita potentiaalisia asiakkaitasi? Vai eivätkö löytämäsi potentiaaliset asiakkaat konversoidu kaupaksi? 

Sosiaalisen median postausten avulla saat ratkaistua ongelmasi.

Oikeanlaisella sisällöllä saadaan oikea kohderyhmä kiinnostumaan yrityksestäsi. Myös oikeiden kanavien käyttäminen ja maksettu mainonta toimivat hyvinä keinoina saada lisää näkyvyyttä. 

Mikäli tavoittamasi potentiaaliset asiakkaat eivät ole kiinnostuneita ostamaan, saattaa aktivointi ja sisältö olla vääränlaista tai ajoitettu vääriin kohtiin asiakaspolkua. 

Sisältää ideoinnin ja postauskalenterin suunnittelun toivomasi postausvälin mukaisesti. Postauskalenteri sisältää aiheet ja tekstit, joihin lisätään myöhemmin vielä kuvat tai videot. Saat postauskalenterin arvioitavaksi jonka jälkeen teemme muutokset ja aloitamme julkaisemaan postauksia. 

Postauskalenteri tehdään puolivuosittain. Aloitusmaksu veloitetaan ensimmäisen aloituspalaverin yhteydessä. 

Me hoidamme jatkuvan postaamisen puolestasi! Hyödynnämme Meta:n suunnittelutyökalua ja postaukset ilmestyvät ajallaan valitsemiisi kanaviin! Muistuttelemme sinua, mikäli kanavasi ovat keränneet viestejä tai reagoitavaa. Muutoin voit jättää postaamisen meidän haltuumme!

Postaukset sisältävät tekstin ja aihealueiden muodostamisen joko valmiista kuvistasi, tai voit vaihtoehtoisesti ostaa kuvauspaketin kaveriksi. 

Postaukset laskutetaan kuukausittain toteutuneiden mukaan. Mikäli sama postaus jaetaan useassa kanavassa, lasketaan se yhdeksi postaukseksi. Mikäli siihen tarvitsee tehdä muokkauksia tai erillisiin kanaviin eri postaukset, ne lasketaan erillisiksi postauksiksi. 

Julkaisujen tavoittavuutta ja sisältöä seurataan jatkuvasti, jotta tavoittaisit oikeat asiakkaat ja saisit heidät kiinnostumaan. 

Raportointi tehdään jokaisen kampanjan yhteydessä tai jatkuvasti kuukausittain. 

Seurannan avulla saadaan kohdennettua entistä paremmin ja tuotettua kohderyhmälle relevantimpaa sisältöä, joka saa heidät pysymään kiinnostuneina. 

Some-markkinointi

82€/postaus & aloitusmaksu 360€ Alv0%

Näin projekti etenee

Tarvitset tekijän some:lle ja olet yhteydessä meihin. Mikäli et vielä tiedä mikä on ratkaisu yrityksesi ongelmaan, selvitämme yhdessä!

Kun hyväksyt tarjouksen, pidämme aloituspalaverin jonka pohjalta luomme postauskalenterin

Luomme julkaisut puolestasi ja ajastamme ne sopiviin ajankohtiin

Seuraamme tuloksia ja raportoimme niistä selkeästi

Kiinnitämme huomiota tuloksiin ja teemme muutoksia niiden pohjalta

toteutimme myös näille yrityksille some-mainontaa

Facebook ja Instagram -mainonta

Facebookin ja Instagramin postausten avulla tavoitamme helposti potentiaaliset asiakkaasi ja viestimme heille brändisi mukaisesti. Teemme pääsääntöisesti saman sisällön sekä Facebookin että Instagramin puolelle. Orgaaninen sisältö toimii niin vanhojen seuraajien sitouttamiseen kuin uusien tavoittamiseen. Sisällön tulee kuitenkin palvella kohderyhmääsi ja tuoda lisäarvoa heille. 

Meta alustana helpottaa somesisällön luomista, sillä voimme ajastaa postaukset haluamallesi aikavälille. Se myös antaa tietoa kanavien kohderyhmästä sekä postausten menestymisestä kanavissa. Näiden tietojen pohjalta on helpompi kehittää sisältöä relevantimmaksi. 

NORTTE SOME 2

Askarruttaako vielä jokin?

Somessa kannattaa markkinoida koska some-markkinoinnin avulla tavoitat asiakkaasi verkosta. Saat näkyvyyttä uusien potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa sekä saat sitoutettua valmista asiakaskuntaasi paremmin. Some-markkinoinnin avulla voit osallistaa seuraajiasia sekä saada arvokasta tietoa mm.markkinasta ja ostokäyttäytymisestä. Sosiaalisen median mainonta on erityisen hyödyllistä kuluttajamarkkinoinnissa. 

Some-markkinoinnin aloitusmaksu kattaa aloituspalaverin ja postauskalenterin suunnittelun. Postausten hinta määräytyy toteutuneiden mukaan. Hinta sisältää lyhyen tekstin sekä valmiiden kuvapankkikuvien käytön. Mikäli toivot yksilöllisiä kuvia, varaa myös kuvapankkikuvaus yrityksellesi tai toimita vanhat kuvat julkaistavaksi.

Some-markkinointia teemme pääsääntöisesti jatkuvana projektina. Sosiaalisen median postauskalenteri suunnitellaan yleisimmin n. puolivuosittain postausvälistä riippuen. Voit myös kokeilla some:n starttipakettia, jolloin voit vaivatta kokeilla sosiaalisen median voimaa sitoutumatta pitkäksi aikaa. 

Toteutamme myös maksetun mainonnan kampanjoita, jotka kestävät useimmiten parista viikosta pariin kuukauteen. Tai vaihtoehtoisesti voimme boostata orgaanista some-sisältöäsi tietyin väliajoin Facebookissa ja Instagramissa.

Some-markkinointi on mainontaa sosiaalisen median kanavissa. Some-markkinointi voi olla orgaanisen sisällön tuottamista somekanaville tai maksettujen mainosten jakamista. Meidän palveluihimme kuuluu pääasiassa Instagram- ja Facebook-markkinointi.

Kurkkaa markkinoinnin artikkelit