fbpx
Nortte Oy

HIVO – kaiken kattava markkinointi

Verkkosivut ja verkkokauppa

Toteutimme HIVO:lle verkkosivut, joihin on integroitu verkkokauppa. Hivon väki halusi tehdä sähköasennuksen ostamisesta entistä helpompaa. Näin ollen toteutimme palveluille verkkokaupan, josta löytyy selkeä hinnoittelu palveluille. Kehitämme sivustoa yhteistyössä jatkuvasti ja mielenkiinnolla seuraamme, kuinka verkkokauppa tuottaa tulosta. Sivusto sekä verkkokauppa noudattavat samaa visuaalista ilmettä ja molemmat on mobiilioptimoitu kaikille mobiililaitteille sopivaksi.

hivo

Valokuvaus

Toteutimme myös yrityskuvauksen, jonka avulla saatiin hyvin materiaalia nettisivuja ja some-markkinointia varten. Valokuvauksessa pyrimme tuomaan yrityksen brändin esille mahdollisimman tunnistettavasti. Kuvia otettiin niin työnteosta, yleisesti sähköasennuksiin liittyvistä elementeistä kuin itse yrittäjistäkin. Ja hyviä kuvia saatiin napsaistua!

Some-markkinointi

Olemme tehneet some-markkinointia brändin mukaisesti Instagramiin sekä Facebookiin. Alkuun loimme suunnitelman ja sen pohjalta some-kalenterin postauksille. Postauksia julkaistaan kaksi kertaa viikossa sekä molempiin kanaviin sama sisältö. Olemme hyödyntäneet metan business suitea, jolla saamme ajastettua postaukset halutuille päiville ja seuraajien aktiivisen ajan mukaan. Postauksissa pyrimme aktivoimaan seuraajakuntaa ja herättelemään keskustelua aiheista, kuten sähköautoilu ja aurinkoenergia.